Workshop Relight your fire…

Voor ons zijn workshops kortdurende trajecten waar je snel informatie kunt verkrijgen. Door onze workshops te volgen ga je anders denken. Althans wij geven jou de tools om te gaan omdenken, wat jij ervan meeneemt is aan jou.
Juist de luchtigheid en de makkelijke tools maken onze workshops toegankelijk voor iedereen. Je hoeft geen wetenschapper te zijn, maar het mag wel…

Relight your fire is ontwikkeld omdat veel mensen hun volle potentie niet gebruiken, zowel zakelijk als privé. Je innerlijk vuur blijft op de waakvlam staan met zo nu en dan een uitschieter. Omdat weer actief te maken hebben wij een leuke, interactieve en grappige workshop ontwikkeld die voor mannen en voor vrouwen interessant is. Wij vinden het heel belangrijk dat beiden sekse vertegenwoordigd zijn en serieus genomen worden in de workshop. Vandaar dat André en ik het samen geven….


Nee heren het is niet zweverig of droog, juist heel to the point, dus krachtig, daar houden mannen van. Voor vrouwen zijn er diverse eyeopeners waarin zij kunnen groeien en versterken.
Gaan wij het ook over seks hebben absoluut, want daar zit een levenselixer die heel belangrijk is voor koppels, of je nu hetero, homoseksueel bent.
Schrijf je in bij jou in de buurt of organiseer zelf een workshop en nodig ons uit. Vraag naar de mogelijkheden via email; info@mefirstmassages.nl

Wij zien je graag bij onze workshop

André en Carola